СУ Отец Паисий
Средно училище в град Куклен

Новини

ПОВОД ЗА ГОРДОСТ!

Иконата на светите братя Кирил и Методий, подарена на папа Франциск при посещението му в Българие е нарисувана от нашия учител по изобразително изкуство - Димитър Еленов.

НАГРАДА "НЕОФИТ РИЛСКИ"

Всяка година МОН награждава заслужили учители с национална награда "Неофит Рилски".

С гордост съобщаваме, че г-жа Дияна Шекерова - преподавател по български език и литература в нашето училище е удостоена с тази награда за учебната 2018/2019 година. Радостни сме, че в нашия учителски колектив имаме колега с богат опит и отлични професионални резултати.

Пожелаваме ѝ много здраве, все така упорита работа с децата и още много бъдещи успехи!

 

ПОКАНА

Учениците, учителите и ръководството на СУ „Отец Паисий” гр. Куклен Ви канят да присъствате на тържество по случай 24 май – ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

В 9,45 часа от СУ "Отец Паисий" ученици и учители под звуците на фанфарния оркестър ще проведат шествие до читалище „Н.Вапцаров” гр. Куклен.  Празничната програма ще започне в 10.00 часа на 24 май 2019г. пред читалище „Н.Вапцаров” гр. Куклен.

НАША ГОРДОСТ – Рафаела Панайотова!!!

На проведеното на 11 май 2019г. националното състезание по български език и литература „Пазим езика си”,  организирано от Сдружение „Живата вода” с председател Десислава Радева, нашата Рафаела Панайотова зае първото място сред шестокласниците от цяла България.

На 11.05.2019г. Рафаела получи и грамота от „Сдружение Азбукари” за участието ѝ в конкурс за рисунка „Символ на доброто”.

БРАВО, РАФИ! БЪДИ ВСЕ ТАКЪВ БОЕЦ!

Да поздравим и учителите на Рафаела, г-жа Боряна Семерджиева - старши учител по български език и литература и Димитър Еленов - учител по изобразително изкуство, за постигнатия успех! Да продължават да следват успеха и да вдъхновяват все повече ученици!

БРАВО, КОЛЕГИ!

 

На I етап на XVII национален конкурс за рисунка „БОГ Е ЛЮБОВ“ наши ученици от пети и седми клас се класираха на първо място:

Трета възрастова група V-VІ клас: Първо място Виктория Яшарова Ибрямова, V клас, СУ „Отец Паисий“, гр. Куклен

Четвърта възрастова група VІІ-VІІІ клас:  Първо място Сибел Пелфан, VІІ клас, СУ „Отец Паисий“, гр. Куклен

БРАВО, МОМИЧЕТА! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

Поздравления за г-н Димитър Еленов - учителят по изобразително изкуство на момичетата.

СЪОБЩЕНИЕ

Община Куклен и Сдружение "СКИ КЛУБ КОПРИВКИТЕ" гр. Пловдив информират, че обучението по ски, обявено за месец март, се отлага за този сезон.

 

Родителска среща - 21.03.2019г. от 18.00 ч.

 

Архив