СУ Отец Паисий
Средно училище в град Куклен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ 2017

-

Всяка година месец април за  нас, учениците и учителите от СУ „Отец Паисий“ е по- особено време, защото провеждаме традиционния Благотворителен концерт. Сцената на читалището оживява. Звучат нашите любими песни, носим се в ритъма на народните и модерни танци. Мъдрост и хумор бликат от изкусните превъплъщения на драматичните ни артисти.

     Благотворителният концерт тази година бе проведен на 27.04.2017 от 18 часа. Предварителната подготовка бе кратка, но много сериозна и публиката отново се наслади на нашите прекрасни изпълнения. Избрахме надслова „Планета на детски мечти и желания“, защото нашето училище е територия на най-смелите ни мечти, сбъдва желанията ни да бъдем певци, артисти и танцьори, дава възможност за изява и признание на всеки един от нас със своя талант.

Неотменна част от концерта са  кулинарният базар и разпродажбата на предмети, изработени в клубовете. Преди началото присъстващите с удоволствие хапват лакомства, а ценителите на приложните изкуства си купуват от красивите сувенири.

Благотворителният концерт е една прекрасна традиция в нашето училище, която радва целия град!!!