СУ Отец Паисий
Средно училище в град Куклен

Благотворителен концерт апрел 2018

-

Във „Вълшебния свят на детството” ни отведоха тази година участниците в традиционния Благотворителен концерт. На 26.04.2018 г. салонът на читалището едва побра всички желаещи да видят изпълненията на талантливите кукленски ученици. На прекрасно украсената сцена децата пееха и танцуваха, изпълваха сърцата на зрителите с обич и доброта. Учениците от 2 б клас, облечени в красиви костюми на горски животни, представиха песента „Пролетна забава“.

Изключително забавни бяха момичетата и момчетата от 3 а клас, които изпяха шеговитата песен „Бански на лалета“. Със своето изпълнение 2 в заявиха, че приятелството е богатство, че приятелят до тебе ценен дар.

За поредна година участници в концерта бяха и танцьорите от школата за модерни танци  „Алфа“и децата от клуба за акробатика и аеробика „Омега“. Публиката горещо аплодира техните изпълнения.

     Хип- хопът е труден, но не и за 4 б клас, които ни убедиха в това, сменяйки ритми и фигури на сцената. Учениците от 4 а разказаха с танц за своите междучасия- весели и забавни. А интересни случки от учебните часове с „бисери”, остроумия и каламбури представиха в сценка 7 а клас. Умели артисти се оказаха и учениците от 7 б, които изнесоха  хумористичната пиеска „8 март”.  Много смях и                                    забава предизвикаха   бабите хакерки   от 5 в.  Учениците от 6 а и 6 б най обичат да пеят, затова се предствавиха с песните „Мятало Ленче ябълка” и „Това е нашият живот”.Ученически „бисери” по всички учебни предмети бяха открили и представиха 5 б клас. Както винаги с много аплодисметни бяха наградени за     своите  изпълнения    танцьорите от  фолклорния  състав  „Кукленче”.