СУ Отец Паисий
Средно училище в град Куклен

Безопасност на движение по пътищата

Информационна кампания „Безопасно на пътя с електрически скутер“ на ГД „Национална полиция“ - МВР, Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и Гаранционен фонд (ГФ)

Видео „10 неща, които трябва да знаете, преди да се качите на електрически скутер“

Инструктаж за безопасно движение по пътищата през пролетната ваканция

Инструктаж за безопасно движение по пътищата през зимния сезон, празниците, коледната и зимната ваканция за учебната 2022/2023 година.

Бюлетин ДАБДП за септември, октомври и декември 2022 г.

Инструктаж за безопасността през лятната ваканция и опасностите при къпане и плуване.

Правилата за безопасност на децата и учениците в компютърната мрежа: https://sacp.government.bg/sites/default/files/SafeNet_DAZD2020.pdf

Инструктаж за безопасно движение по пътищата през зимния сезон, празниците, коледната и зимната ваканция за учебната 2020/2021 г.

Кампанията „Пресичам безопасно с Tedi”

Кампанията „Пресичам безопасно с Tedi”, се организира със съдействието на МВР чрез Главна дирекция Национална полиция, отдел „Пътна полиция“ и МОН.

Целта на кампанията е децата от I до III клас да научат правила за движение по пътищата, свързани с ролята им на пешеходци,пътници и водачи на велосипеди и тротинетки.

Материалите (видеоклипове и тест за проверка на знанията по БДП) може да намерите на сайта www.tedi.bg.

Материали, предназначени за безопасното движение по пътищата на град Куклен и страната - "Как да пазя себе си и другите на пътя?", "Познавам ли своя велосипед и мога ли да го управлявам безопасно?". "Карта на пътищата" - 7 клас. (Използвани са материали от https://e-learn.mon.bg - Национална електронна библиотека за учители.) Правила за движение на пешеходците. Правила за движение с велосипед.