СУ Отец Паисий
Средно училище в град Куклен

Безопасност на движение по пътищата

 Инструктаж за безопасно движение по пътищата през пролетната ваканция

Инструктаж за безопасно движение по пътищата през зимния сезон, празниците, коледната и зимната ваканция за учебната 2022/2023 година.

Бюлетин ДАБДП за септември, октомври и декември 2022 г.

Инструктаж за безопасността през лятната ваканция и опасностите при къпане и плуване.

Правилата за безопасност на децата и учениците в компютърната мрежа: https://sacp.government.bg/sites/default/files/SafeNet_DAZD2020.pdf

Инструктаж за безопасно движение по пътищата през зимния сезон, празниците, коледната и зимната ваканция за учебната 2020/2021 г.

Кампанията „Пресичам безопасно с Tedi”

Кампанията „Пресичам безопасно с Tedi”, се организира със съдействието на МВР чрез Главна дирекция Национална полиция, отдел „Пътна полиция“ и МОН.

Целта на кампанията е децата от I до III клас да научат правила за движение по пътищата, свързани с ролята им на пешеходци,пътници и водачи на велосипеди и тротинетки.

Материалите (видеоклипове и тест за проверка на знанията по БДП) може да намерите на сайта www.tedi.bg.

Материали, предназначени за безопасното движение по пътищата на град Куклен и страната - "Как да пазя себе си и другите на пътя?", "Познавам ли своя велосипед и мога ли да го управлявам безопасно?". "Карта на пътищата" - 7 клас. (Използвани са материали от https://e-learn.mon.bg - Национална електронна библиотека за учители.) Правила за движение на пешеходците. Правила за движение с велосипед.